Dagens ridpass i snö med snöfall
2010-11-26 / 17:38:45 / Sandras inlägg

Tog en tur med Lucky i snön idag:D. Red på en av höåkrarna, den bredvid ridbanan:D. Pålle var ganska halvtokig i början idag så skrittade ett varv inne på banan först:P. Han tog det lugnare när vi kom in där iaf=). Fast det blev likadant när vi gick ut därifrån igen så:P.

 

I traven fick jag göra miljoner halvhalter för att få honom att lyssna och inte bara springa rakt fram med huvudet i vädret och springa och gapa. Är inte så lätt att påverka då:P. Så blev mycket volter och halvhalter för att få honom på min sida=). När det lyckades i vänster varv (vårt lätta varv) så bytte vi varv och skrittade en stund. Han har ju trots allt vilat ett tag och det var mycket nysnö. Så tog vi trav i höger varv med och det var samma visa igen, fast värre:P. Så fick jobba mycket med honom på liknande sätt, och även lägga in halter så han inte bara skulle rusa iväg=). Han blev fin efter ett tag=).

 

Tog sen galopp i vänster varv. Stod i fältsits hela tiden och ville ha honom att galoppera genom ryggen i rund form, vilket gick så bra så:). Släppte även på honom så han fick galoppera lite som han ville=). Sen blev det att "snygga till" traven igen så han gick ordentligt, innan det blev skritt och sen samma sak i höger varv=).

 

Verkligen supernöjd med honom idag, min bästaste vackra lilla pojke:´). Nu står alla pållisarna inne och äter=).

Ska ta lite nya bilder, men har just bytt dator så därför kommer många liknande:)




1 Kommentarer
Erika:

Mysigt att rida i snön. :)



SKRIVET DEN: 2010-11-26 KL: 18:33:32 URL: http://eriikapettersson.blogg.se/



« NAMN Kom ihåg mig?

« E-POST

« URL

Kommentera inlägget här: