Önska er vad ni vill:D
2010-12-03 / 20:04:10 / Sandras inlägg

Uppmanar alla att önska vad ni vill ha för inlägg:). Vad vill NI läsa om? Vill ni ha tips på produkter, på övningar, andra knep? Vill ni ha hiss/diss? Vill ni ha fler diskussionsämnen? Vad vill ni läsa om/titta på?



Kom med era förslag nu så blir bloggen mer intressant även för er:). Det är ju jul snart, skriv en önskelista!:D




6 Kommentarer
Erika:

Hiss/diss inlägg är roliga. ;)

Samt inlägg där man tipsar om produkter osv.



Ja lite allt möjligt.

Tipsar om bra häst bloggar m.m.



SKRIVET DEN: 2010-12-03 KL: 20:10:19 URL: http://eriikapettersson.blogg.se/
Michelle:

Hiss/diss, tips, ridövningar, bildbomber, disskutionsinlägg om tex bett, nh osv som är en stor snackis just nu, mål med hästarna under 2011, era önskelistor :)



SKRIVET DEN: 2010-12-03 KL: 20:24:00 URL: http://ponnyofc.blogg.se/
Jessica:

Hiss/Diss!

Bra träning till ett omusklad varmblod :)



På tal om något helt annat..

Jag har en gammal klasskompis som hade sin häst inhyrd hos mig ett tag.. Och han blev/blir riktigt dåligt behandlad och får jättelite mat. När han stod hos oss skötte jag om honom och gav honom mer mat och red honom de dagar dom inte ens kom till stallet och mockade m.m.. När dom väl var där och red så sparkade dom honom jättehårt i sidorna för att han skulle gå fram, och han är jättekänslig så han hoppade typ fram.. Då blev hon som red sur och sparkade ännu mer. Då sa jag åt henne somfan, och så sa hon att han måste lära sig?

Sen när det blev sommar så flyttade dom honom en mil från mig.. Och jag hälsade på honom för någon månad sen, och då stod han själv, såg apatisk ut, mager som fan, risig mankam, skav från grimman men värst av allt var att hans hovar var i så dåligt skick att han nästan inte kunde gå.. Men när jag visslade på honom och ropade på honom så kastade han upp huvudet och gnäggade högt och kom galopperande som en tok fast han hade super ont och lade sitt huvud i min famn och jag började storgråta.. För jag kunde inte göra något.. Några dagar senare berättar min mamma att de hade låtit en tjej på över 100 kg rida.. Och han är ett magert varmblod? Och jag kunde inte göra något..

Men nu för några dagar sen fick jag nog! Jag fick veta att de skulle köra honom med luciakandidaterna på släp.. Och när jag fick se honom var han i ännu värre skick än i somras! Han var ännu magrare, han hade iallafall bättre hovar men när han skulle dra luciorna orkade han inte så han gick och slet sig fram och dom smackade och slog honom, sen höll han på att halka hela tiden.. Så jag satte mig i bilen och grät.. Senare samma kväll när de stod med honom och väntade. Så hängde hans huvud och han brydde sig inte ens när barn kom och klappade på honom, han hade matta ögon och öronen var bakåt hela tiden.. Det är verkligen VÄRLDENS SNÄLLASTE HÄST!

Vad ska jag göra?!?! :(



SKRIVET DEN: 2010-12-03 KL: 20:24:40
Michelle:

Till Jessica: Jag tycker att du seriöst ska anmäla dom till polisen! Sådant klassas som djurplågeri, så ANMÄL!



SKRIVET DEN: 2010-12-03 KL: 22:09:45 URL: http://ponnyofc.blogg.se/
Jessica:

Det är det att jag har ingen aning om hur man gör!



SKRIVET DEN: 2010-12-03 KL: 22:16:19
victoria:

tjena, jag har länkat och skrivit på min bloggg ;)



SKRIVET DEN: 2010-12-04 KL: 07:41:49 URL: http://iwillalwaysloveyou.bloggplatsen.se



« NAMN Kom ihåg mig?

« E-POST

« URL

Kommentera inlägget här: