Mål med hästarna 2011 (Aron)
2010-12-06 / 23:47:34 / Sandras inlägg

Någon hade önskat att vi skulle skriva våra mål med hästarna för nästa år så tänkte jag skulle börja på med det:). Börjar med Aron! Lättast med honom eftersom det är ganska klara mål med honom:).

 

Det övergripande målet är att vi ska starta. Med starta menar jag att vi kanske ska rida en eller två lokala dressyrtävlingar när vi är redo för det. Delmålet är alltså att vi ska bli redo för att starta;). Under vintern ska vi komma igång med inridningen ordentligt, och snart kan vi börja rida lite mer riktigt.

 

 

Ytterligare ett mål med 2011 är att vi ska börja träna för tränare. Vet ej ännu vilken tränare det blir för honom. Får se vilken som passar bäst:).

 

Nästa mål är att vi ska klara av att hoppa en bana. Bara på hemmaplan ofc, absolut INTE på tävling:). Men att vi ska ha kommit så långt i hoppningen att vi ska klara av att hoppa en bana här hemma:).

 

Det är väl de mest konkreta mål jag har med honom:). Vill inte ha för höga mål heller eftersom han bara kommer vara fyra år nästa år. Dessutom är han väldigt sent född på året så de flesta i hans årskull är flera månader äldre än honom:).

 

PS. Om ni läser inlägget med veckoplaneringen här nedan så förstår ni att det är ganska långt till vi kan lyckas uppnå dessa mål:)


0 Kommentarer



« NAMN Kom ihåg mig?

« E-POST

« URL

Kommentera inlägget här: