BackOnTrack=Good shit
2010-12-03 / 17:36:38 / Sandras inlägg

Det här är något som jag varmt kan rekommendera alla där ute som har problem med ömhet, stelhet, inflammationer osv. Deras kollektioner finns både till hund, häst och människa. Jag har paddar och stallbandage till hästarna och en nackkrage till mig själv. Har idag suttit med nackkragen hela dan och värmer bultar i axlarna och det känns så otroligt skönt!

Det som är speciellt med BoT är att den egna kroppsvärmen reflekteras tillbaka till kroppen genom materialet som används i fabrikatet. Det är keramiskt pulver som är insmält i tyger av polyester som gör detta. Själva tekniken kommer från Kina och har utvecklats i samband med den moderna tidens bra kunskaper i textilframställning.

För bästa effekt ska man först introducera materialet för kroppen, MAX 4 timmar de 2-3 första dagarna, sedan är det bra att ha det på sig ca 8 timmar varje dag, gärna längre tid. Oftast känner man effekterna redan efter ett par timmar, men mer ihållande smärta kan behöva flera dagar på sig (ca 10-20) för att visa någon effekt alls. Man bör använda BoT minst 10-20 dagar innan man ska utvärdera resultatet.


Kan verkligen rekommendera dessa produkter!

Varning: Försiktighet bör beaktas vid samtida använding av liniment då effekten ökar ytterligare.

Läs mer och titta på det stora utbudet av saker här: http://www.backontrack.com/se/


0 Kommentarer



« NAMN Kom ihåg mig?

« E-POST

« URL

Kommentera inlägget här: